HVEM- HVA -HVOR?

HVA OG HVOR?

Oslo Garnfest er ikke en strikkefestival i tradisjonell forstand. Garnbutikkene er selve festivalområdet, og det blir morsomme  happenings, mulighet til å vinne fantastiske premier og du kan møte masse kjente og ukjente strikkere. Du slipper å gå i kø da vi sprer oss ut på hele Løkka, og du kan slå deg ned på en av de mange, mange kafeene og strikke litt mellom slagene – en perfekt dag! Å rusle rundt på GARNSAFARI i butikker og pop-up butikker og være med på å vinne premier er selvsagt gratis.

HVEM
Utstillere – der du kan kjøpe garn, strikkeoppskrifter og bøker

vaerbitt3

Værbitt Garn
Seilduksgata 26, 0552 Oslo

Ull uten tull! Garnet er kortreist, lokalt produsert ved norske spinnerier, og det er spunnet av ull fra sauene som beiter i utmark og på jorder, ved havet og til fjells i vårt karrige land.


pickles2

Pickles
Markveien 56 g, 0550 Oslo

En eksklusiv garnbutikk med håndplukket garn fra hele verden og en stor kolleksjon strikkeoppskrifter for barn, dame, herre og hus. Spennende naturkvaliteter og brede, vakre paletter. Under vårens OGF avholdes Pickles WIndow Sessions for andre gang, med fantastiske Laura Dalgaard (DK). Hun har laget en kolleksjon der Mummitrollet møter Stranger Things. Gled dere!


elna

Oslo Sy- og Servicesenter
Thv. Mayersgate 48, 0552 Oslo

Symaskin og garnbutikk i «hjertet» av Grünerløkka.


spinnvilt

Spinnvilt
 Ivan Bjørndals gate 30, 0472 Oslo

Spinnvilt er en ekte familiebedrift, drevet av kjærlighet for tekstilfaget og et ønske om å videreformidle verdifull kunnskap til nye generasjoner. I den stadig voksende jungelen av spinneutstyr, vever og fibre, er vi opptatt av å finne frem til brukervennlige produkter med høy kvalitet.


Markedet på Ringnes Bryggeri
 Th. Meyers gate 2

En rekke spennende småaktører finner veien til årets lille markedsplass!

strikkezilla

Strikkezilla Design – Strikkestæsj til Fine Folk!
Lykkepinner, strikkekopper, prosjektposer, hefter, strikkenett, bøker, lykkesau, maskemarkører og strikkeverktøy.

IMG-3107Rent oppspinn
Håndspunnet norsk luksusgarn

maurMaur
Strikkebager i bomullskanvas med skinnsnor – håndsydd i Oslo.

lokalLôkal Oslo
Oslobasert strikkedesigner. Selger samples og hefter.

taffyTaffy
Kjersti og driver Taffy, et lite strikkemerke med fokus på enkle mønstre. Jeg er veldig glad i kvalitetsgarn og har også mitt eget alpakka garn. I fjor kom boken min «Enkel strikk» ut. Enkle strikkemønstre som passer fint for nybegynnere til de litt mer erfarne strikkerne.

Gjengen bak

bilde_alleBak initiativet står en gjeng strikke- og garnentusiaster basert på Grünerløkka (damene bak Værbitt, Pickles og Lokal Oslo), som synes entusiasmen og fellesskapet som finnes på Instagram og på strikkekafeene bør få sin egen dag. Vi har latt oss inspirere av New York Yarn Crawl, og det vil bli happenings og konkurranser i butikkene og pop-up shops med garnprodusenter og designere. Vi er i startgropen av planlegginga, og har også MYE annet på blokka, så følg med og hold av dagen!

På Oslo Garnfest håper vi å forenes de etablerte garnbutikkene, de små nykommerene, bloggere, poddere, vloggere og indiedesignerne. Det må jo bare bli bra!

Idemøte hos Værbitt: Heidi, Anna, Laila, Kristin, Camilla og Camilla!