HVEM- HVA -HVOR?

HVA OG HVOR?

Oslo Garnfest er ikke en strikkefestival i tradisjonell forstand. Vi som har garnbutikker på Grünerløkka inviterer inn små designere og indie-fargere til på ha pop-up både i våre butikker og i nabobutikkene. Det blir morsomme kurs og happenings, mulighet til å vinne fantastiske premier og du møter masse kjente og ukjente strikkere. Du slipper å gå i kø da vi sprer oss ut på hele Løkka, og du kan slå deg ned på en av de mange, mange kafeene og strikke litt mellom slagene – en perfekt dag! Å rusle rundt i butikker og pop-up butikker og være med på å vinne premier er selvsagt gratis.

HVEM
Utstillere – der du kan kjøpe garn, strikkeoppskrifter og bøker

vaerbitt3

Værbitt Garn
Seilduksgata 26, 0552 Oslo

Ull uten tull! Garnet er kortreist, lokalt produsert ved norske spinnerier, og det er spunnet av ull fra sauene som beiter i utmark og på jorder, ved havet og til fjells i vårt karrige land.


pickles2

Pickles
Markveien 56 g, 0550 Oslo

En eksklusiv garnbutikk med håndplukket garn fra hele verden og en stor kolleksjon strikkeoppskrifter for barn, dame, herre og hus. Spennende naturkvaliteter og brede, vakre paletter.


elna

Oslo Sy- og Servicesenter
Thv. Mayersgate 48, 0552 Oslo

Symaskin og garnbutikk i «hjertet» av Grünerløkka.


grunerlokka

Grünerløkka garn
Thorvald Meyers gate 27, 0555 Oslo

Velkommen til Grünerløkka Garn! Hos oss finner du kvalitetsgarn med fokus på fairtrade og bærekraftig produksjon i alle ledd. Du finner også Lofoten Wool – ullgarn fra frie sauer i Lofoten og Nord-Norge.


spinnvilt

Spinnvilt
 Ivan Bjørndals gate 30, 0472 Oslo

Spinnvilt er en ekte familiebedrift, drevet av kjærlighet for tekstilfaget og et ønske om å videreformidle verdifull kunnskap til nye generasjoner. I den stadig voksende jungelen av spinneutstyr, vever og fibre, er vi opptatt av å finne frem til brukervennlige produkter med høy kvalitet.

 


Gjengen bak

bilde_alleBak initiativet står en gjeng strikke- og garnentusiaster basert på Grünerløkka (damene bak Værbitt, Pickles og Lokal Oslo), som synes entusiasmen og fellesskapet som finnes på Instagram og på strikkekafeene bør få sin egen dag. Vi har latt oss inspirere av New York Yarn Crawl, og det vil bli happenings og konkurranser i butikkene og pop-up shops med garnprodusenter og designere. Vi er i startgropen av planlegginga, og har også MYE annet på blokka, så følg med og hold av dagen!

På Oslo Garnfest håper vi å forenes de etablerte garnbutikkene, de små nykommerene, bloggere, poddere, vloggere og indiedesignerne. Det må jo bare bli bra!

Idemøte hos Værbitt: Heidi, Anna, Laila, Kristin, Camilla og Camilla!

 

Reklamer